Sluis 16

Historisch wonen en klaar voor de toekomst!

In opdracht van Maast Wijkontwikkeling hebben wij de projectbranding, website en Artist Impressions verzorgd voor de ontwikkeling van 16 woningen in Maassluis. Vanuit het strategisch projectoverleg zijn de uitgangspunten bepaald waaruit wij de juiste branding, huisstijl en Artist Impressions hebben opgesteld.

Sluis16 is gelegen in Maassluis dichtbij de oude binnenstad. Maassluis is een historische stad met een dorpskarakter gelegen aan het water.

De rijke historie van Maassluis is nog altijd zichtbaar en niet voor niets is een deel van de stad een beschermd stadsgezicht. De afgelopen jaren is er veel geïnvesteerd in Maassluis en dit houdt de stad bruisend. De oude binnenstad met haar prachtige havenkom en de vernieuwde woonwijken gaan moeiteloos samen. In de oude binnenstad zijn diverse eetgelegenheden en winkels te vinden.

Opdrachtgever
Maas Wijkontwikkeling
Start verkoop
Q4 2022
Werkzaamheden
Projectwebsite, branding, logo design & Artist Impressions
Projectwebsite
www.sluis16.nl

Benieuwd wat wij in uw verkooptraject kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op om vrijblijvend al je ideeën en wensen te bespreken. Jouw succes is ons succes en daarom helpen we je graag om jouw plan zo goed mogelijk te visualiseren!

Neem contact op