De Wingerd

Branding | Visuals | Website | Brochure | MARKETING | VSIUALISATIES | VERKOOPPLATTEGRONDEN

In opdracht van Nejboer Hanze B.V. hebben wij het volledige verkooptraject uitgevoerd voor de nieuwbouw van het plan “De Wingerd” in Wierden. Vanuit een strategische sessie hebben wij de doelstellingen, het plangebied en de beoogde doelgroep in kaart gebracht. Vanuit hier hebben wij de branding opgesteld, de projectnaam bedacht, het logo ontwikkeld, diverse Artist Impressions gemaakt en daarbij de projectwebsite en brochures ontwikkeld. Gedurende de verkoop verzorgen wij hierin de marketing en geven wij inzicht in de binnen gekomen data via ons CRM-platform Vastgoed Online.

BRANDING
EN HUISSTIJL

Beleef wonen met comfort in Wierden.

Uw droomwoning in de Violierstraat van Wierden. Onze appartementen combineren luxe met gebruiksgemak en zijn perfect afgestemd op een zorgeloze, veilige en sociale levensstijl. In De Wingerd vindt u een hartelijke gemeenschap en alle gemakken om elke dag volop te genieten, omringd door rust en schoonheid.

Ontdek ons exclusieve project in de Violierstraat, dat bestaat uit 15 sublieme appartementen, speciaal ontworpen voor de moderne senior. Met een variëteit aan woonoppervlakten tussen 71 en 121 m², biedt elk appartement een combinatie van stijlvol design en praktische functionaliteit. Deze woningen zijn met oog op de toekomst ontwikkeld, met voorzieningen voor eventuele zorgbehoeften, zodat u onbezorgd en comfortabel kunt genieten van uw thuis, nu en in de toekomst.

De wingerd wierden De wingerd wierden De wingerd wierden De wingerd wierden De wingerd wierden De wingerd wierden De wingerd wierden De wingerd wierden

ARTIST
IMPRESSIONS

Onze beelden zijn sfeervolle en realistische impressies met de juiste accenten, verassende standpunten en oog voor detail. Zowel exterieur als interieur.

Onze 3D artiesten en marketeers zorgen met elkaar voor unieke standpunten. Alles met als doel om uw project volledig in de spotlight te zetten!

Unieke standpunten en de juiste aankleding zorgen voor visuele overtuiging richting uw potentiële kopers!

De Wingerd