Vossa Nova

Huisstijl | website | Marketing | Interieur | Exterieur | Verkoopplattegronden

In opdracht van Maas Wijkontwikkeling B.V. hebben wij het volledige verkooptraject uitgevoerd voor de nieuwbouw van het plan “Vossa Nova” in Rotterdam. Vanuit een strategische sessie hebben wij de doelstellingen, het plangebied en de beoogde doelgroep in kaart gebracht. Vanuit hier hebben wij de branding opgesteld, de projectnaam bedacht, het logo ontwikkeld, diverse Artist Impressions gemaakt en daarbij de projectwebsite en brochures ontwikkeld. Gedurende de verkoop verzorgen wij hierin de marketing en geven wij inzicht in de binnen gekomen data via ons CRM-platform Vastgoed Online.

Branding

en Huisstijl

Rotterdam is een stad die constant in ontwikkeling is en volop kansen biedt voor een dynamische levensstijl. Vossa Nova is in de schaduw van het Marconiplein gelegen op een toplocatie, waar je kunt genieten van alles wat de stad te bieden heeft en tegelijkertijd de rust kunt vinden die je nodig hebt.

 

Vossa Nova onderscheidt zich door haar focus op grote, duurzame stadswoningen met ruime indelingsmogelijkheden. Gelegen op slechts één minuut van Marconiplein, biedt dit project alles wat je nodig hebt binnen handbereik, terwijl het zich blijft inzetten voor duurzame stedelijke ontwikkeling. Deze combinatie van ruimte, stijl, en duurzaamheid maakt Vossa Nova een uniek project in Rotterdam.

Vossa Nova Vossa Nova Vossa Nova Vossa Nova Vossa Nova Vossa Nova Vossa Nova Vossa Nova

ARTIST
IMPRESSIONS

Onze beelden zijn sfeervolle en realistische impressies met de juiste accenten, verassende standpunten en oog voor detail. Zowel exterieur als interieur.

Onze 3D artiesten en marketeers zorgen met elkaar voor unieke standpunten. Alles met als doel om uw project volledig in de spotlight te zetten!

Ruime stadswoningen in Rotterdam

Vossa Nova