Dethmershoek

Huisstijl | website | Marketing | Interieur | Exterieur | Verkoopplattegronden

In opdracht van Roelofs en Haase ontwikkeling B.V. hebben wij het volledige verkooptraject uitgevoerd voor de nieuwbouw van het plan “Dethmershoek” in Almelo. Vanuit een strategische sessie hebben wij de doelstellingen, het plangebied en de beoogde doelgroep in kaart gebracht. Vanuit hier hebben wij de branding opgesteld, de projectnaam bedacht, het logo ontwikkeld, diverse Artist Impressions gemaakt en daarbij de projectwebsite en brochures ontwikkeld. Gedurende de verkoop verzorgen wij hierin de marketing en geven wij inzicht in de binnen gekomen data via ons CRM-platform Vastgoed Online.

Branding

en Huisstijl

Dethmershoek, een stukje nieuwe woonwijk wat de historie van de stad vertaalt in de toekomst van je leven. Deze woningen zijn energieneutraal (energielabel A++++), hebben een standaard uitbouw en royale kavels.

In de Dethmershoek, gelegen tussen de Chiel Dethmersstraat, Abraham Steenhagenstraat, de beek de Markgraven en de Henk Hoftenstraat, bouwt en ontwikkelt Roelofs en Haase in totaal 32 (twee vrijstaande woningen en dertig twee-onder-een-kapwoningen) onder architectuur ontworpen woningen.
De woningen zullen worden aangeboden in twee fases. De eerste fase bestaat uit 15 woningen, waarvan 14 twee-onder-een-kapwoningen en één vrijstaande. Fase 2 volgt later en biedt de overige 17 woningen te koop aan: wederom één vrijstaande woning, maar dan 16 twee-onder-een-kapwoningen.

DETHMERSHOEK ALMELO DETHMERSHOEK ALMELO DETHMERSHOEK ALMELO DETHMERSHOEK ALMELO DETHMERSHOEK ALMELO DETHMERSHOEK ALMELO DETHMERSHOEK ALMELO DETHMERSHOEK ALMELO

ARTIST
IMPRESSIONS

Onze beelden zijn sfeervolle en realistische impressies met de juiste accenten, verassende standpunten en oog voor detail. Zowel exterieur als interieur.

Onze 3D artiesten en marketeers zorgen met elkaar voor unieke standpunten. Alles met als doel om uw project volledig in de spotlight te zetten!

Modern wonen in Historisch Almelo

Dethmershoek