DE RIJTER

Huisstijl | website | Marketing | Interieur | Exterieur | Verkoopplattegronden

In opdracht van Nejboer Ontwikkeling B.V. hebben wij het volledige verkooptraject uitgevoerd voor de nieuwbouw van het plan “De Rijter” in Almelo. Vanuit een strategische sessie hebben wij de doelstellingen, het plangebied en de beoogde doelgroep in kaart gebracht. Vanuit hier hebben wij de branding opgesteld, de projectnaam bedacht, het logo ontwikkeld, diverse Artist Impressions gemaakt en daarbij de projectwebsite en brochures ontwikkeld. Gedurende de verkoop verzorgen wij hierin de marketing en geven wij inzicht in de binnen gekomen data via ons CRM-platform Vastgoed Online.

Branding

en Huisstijl

Een bruisende stad doordrenkt van geschiedenis, gelegen in het weelderige hart van Overijssel. Dat is Almelo, een plek waar groene pracht samensmelt met een rijke handelsgeschiedenis. ‘De Rijter‘, een exclusief aanbod van  37 eigentijdse appartementen met een commerciële plint, zullen de stad Almelo verrijken. Dit is jouw kans om deel uit te maken van de transformatie van een historisch gebied naar een moderne woonomgeving.

De Rijter Almelo De Rijter Almelo De Rijter Almelo De Rijter Almelo De Rijter Almelo De Rijter Almelo De Rijter Almelo De Rijter Almelo

ARTIST
IMPRESSIONS

Onze beelden zijn sfeervolle en realistische impressies met de juiste accenten, verassende standpunten en oog voor detail. Zowel exterieur als interieur.

Onze 3D artiesten en marketeers zorgen met elkaar voor unieke standpunten. Alles met als doel om uw project volledig in de spotlight te zetten!

Modern wonen in Historisch Almelo

De Rijter Almelo