Wonen bij de Sluis

Branding | Visuals | Website | Brochure | MARKETING | VERKOOPPLATTEGRONDEN

In opdracht van Slokker Vastgoed hebben wij het volledige verkooptraject uitgevoerd voor de nieuwbouw van het plan “Wonen bij de Sluis” in Zeewolde. Vanuit een strategische sessie hebben wij de doelstellingen, het plangebied en de beoogde doelgroep in kaart gebracht. Vanuit hier hebben wij de project-branding opgesteld, de projectnaam bedacht, het logo ontwikkeld, diverse Artist Impressions gemaakt en daarbij de projectwebsite en brochures ontwikkeld. Gedurende de verkoop verzorgen wij hierin de marketing en geven wij inzicht in de binnen gekomen data via ons CRM-platform Vastgoed Online.

BRANDING
EN HUISSTIJL

Wonen bij de Sluis – Havenkwartier omvat een divers aanbod van 39 nieuwbouwwoningen, waaronder sfeervolle eengezinswoningen en moderne appartementen. Of je nu droomt van een woning met een ruim terras, verlangt naar een uitzicht op het rustige water van het Wolderwijd, of op zoek bent naar een comfortabel appartement met alle moderne gemakken, “Bij de Sluis” biedt voor elk wat wils. Ontdek meer over deze unieke woonervaring.

WONEN BIJ DE SLUIS WONEN BIJ DE SLUIS WONEN BIJ DE SLUIS WONEN BIJ DE SLUIS WONEN BIJ DE SLUIS WONEN BIJ DE SLUIS WONEN BIJ DE SLUIS WONEN BIJ DE SLUIS

ARTIST
IMPRESSIONS

Onze beelden zijn sfeervolle en realistische impressies met de juiste accenten, verassende standpunten en oog voor detail. Zowel exterieur als interieur.

Onze 3D artiesten en marketeers zorgen met elkaar voor unieke standpunten. Alles met als doel om uw project volledig in de spotlight te zetten!

Unieke standpunten en de juiste aankleding zorgen voor visuele overtuiging richting uw potentiële kopers!

Wonen bij de Sluis