De Houtsingel

Branding | Brochures | Website | Online-marketing

In opdracht van Kreeft Bouw & Ontwikkeling B.V. hebben wij het volledige verkooptraject uitgevoerd voor de nieuwbouw van het plan “De Houtsingel” in Veenendaal. Vanuit een strategische sessie hebben wij de doelstellingen, het plangebied en de beoogde doelgroep in kaart gebracht. Vanuit hier hebben wij de branding opgesteld, de projectnaam bedacht, het logo ontwikkeld, de brochures vormgegeven en de landingspagina & projectwebsite opgesteld. Gedurende de verkoop verzorgen wij hierin de marketing en geven wij inzicht in de binnen gekomen data via ons CRM-platform Vastgoed Online.

BRANDING
EN HUISSTIJL

Een hedendaags woonproject gelegen in Groenpoort, het laatste deel van de nieuwbouwwijk Veenendaal-oost. Te midden van groene structuren en langs de Oostersingel omarmt ‘De Houtsingel’ de essentie van een luchtig en fris woongevoel. Met 16 exclusieve nieuwbouwwoningen in Veenendaal biedt dit project niet alleen een fijne omgeving, maar ook een eigentijdse en warme uitstraling. Ontdek de unieke kenmerken van ‘De Houtsingel’, waar wonen een bijzondere ervaring wordt

De Houtsingel bestaat uit 16 woningen, waaronder tussenwoningen, hoekwoningen en twee-onder-één-kapwoningen. De woningen van ‘De Houtsingel’ vallen op door hun warme en luxe uitstraling, dankzij de bruine tinten in de bakstenen en de robuuste verticale houten delen. De gemetselde erkers aan de voorzijde creëren een sterk esthetisch diepte-effect, waardoor de woningen echte eyecatchers worden.

Elke woning beschikt over een diepe en ruime achtertuin en geniet van veel natuurlijk licht dankzij verdiepingshoge ramen. Bovendien profiteren de woningen van hun ligging langs water en groene structuren in het plangebied, waardoor een aangename leefomgeving wordt gecreëerd.

DE HOUTSINGEL DE HOUTSINGEL DE HOUTSINGEL DE HOUTSINGEL DE HOUTSINGEL DE HOUTSINGEL DE HOUTSINGEL DE HOUTSINGEL