Sluis 16

Branding | Visuals | Website | Brochure

In opdracht van Maast Wijkontwikkeling hebben wij de projectbranding, website en Artist Impressions verzorgd voor de ontwikkeling van 16 woningen in Maassluis. Vanuit het strategisch projectoverleg zijn de uitgangspunten bepaald waaruit wij de juiste branding, huisstijl en Artist Impressions hebben opgesteld.

BRANDING
EN HUISSTIJL

Aan de Van Lennepstraat in Maassluis worden 16 duurzame eengezinswoningen gerealiseerd, waarvan het merendeel van de woningen valt onder de NHG grens. In totaal is er keuze uit drie verschillende woningtypes. Sluis 16 is centraal gelegen in Maassluis, dichtbij de oude binnenstad.

HISTORISCH WONEN EN KLAAR VOOR DE TOEKOMST HISTORISCH WONEN EN KLAAR VOOR DE TOEKOMST HISTORISCH WONEN EN KLAAR VOOR DE TOEKOMST HISTORISCH WONEN EN KLAAR VOOR DE TOEKOMST HISTORISCH WONEN EN KLAAR VOOR DE TOEKOMST HISTORISCH WONEN EN KLAAR VOOR DE TOEKOMST HISTORISCH WONEN EN KLAAR VOOR DE TOEKOMST HISTORISCH WONEN EN KLAAR VOOR DE TOEKOMST

ARTIST
IMPRESSIONS

Onze exterieur AI’s zijn sfeervolle en realistische impressies met de juiste accenten, verassende standpunten en oog voor detail.

Op basis van de aangeleverde 2D-tekeningen hebben wij de situatie 3D uitgewerkt. Met deze basis hebben wij de woningen toegevoegd in de virtuele wereld en onderstaande Artist Impressions gemaakt.