Buiten Leven

Branding | Visuals | Website | Brochure

In opdracht van Slokker Vastgoed hebben wij het volledige verkooptraject uitgevoerd voor de nieuwbouw van het plan “Buiten Leven” in Harderwijk. Vanuit een strategische sessie hebben wij de doelstellingen in kaart gebracht. Vanuit hier hebben wij de branding opgesteld, de projectnaam bedacht,  het logo ontwikkeld, diverse Artist Impressions gemaakt en daarbij de projectwebsite en brochures ontwikkeld.

BRANDING
EN HUISSTIJL

Wonen in een heerlijke, nieuwe en energiezuinige woning in een sfeervol wijkje? Dat kan in Buiten Leven Harderwijk!

Buiten Leven wordt een kleinschalig buurtje binnen Harderweide met voor elk wat wils: dorpse woningen, tweekappers en vrijstaande villa’s. Een buurtje met leuke gebogen straatjes, veel groen en water en met het bijzondere doe- en wandelpark – het Crescent Park – op enkele minuten lopen. Heerlijk wandelen en sporten in het park, kikkervisjes vangen, spelen op het piratenschip of de speeltoren … Buiten Leven wordt weer de norm!

WONEN IN HET LANDSCHAP WONEN IN HET LANDSCHAP WONEN IN HET LANDSCHAP WONEN IN HET LANDSCHAP WONEN IN HET LANDSCHAP WONEN IN HET LANDSCHAP WONEN IN HET LANDSCHAP WONEN IN HET LANDSCHAP

ARTIST
IMPRESSIONS

Onze beelden zijn sfeervolle en realistische impressies met de juiste accenten, verassende standpunten en oog voor detail. Zowel exterieur als interieur.

Onze 3D artiesten en marketeers zorgen met elkaar voor unieke standpunten. Alles met als doel om uw project volledig in de spotlight te zetten!

Unieke standpunten en de juiste aankleding zorgen voor visuele overtuiging richting uw potentiële kopers!

Buiten Leven