VASTGOED MARKETING

Bij Studio X creëren we marketingconcepten met waarde. Ideeën die de doelgroep raken, tot de verbeelding spreken en uw verkooptraject optimaal ondersteunen. Ons ervaren team weet hoe u uw beoogde doelgroep effectief bereikt, zowel via de website als via belangrijke social media. Daardoor ontwerpen we de juiste content, voor de juiste kanalen. Zo zorgen we samen voor maximale online impact.

We starten ieder traject met een strategisch overleg. We bespreken uw nieuwbouw ontwikkeling, kansen en uitdagingen, brengen de wensen van uw doelgroep in beeld en stellen belangrijke uitgangspunten vast. Deze gedetailleerde informatie vormt de perfecte basis om uw projectontwikkeling om te zetten in een succesvol verkooptraject.

Na het ontwikkelen van een strategie, maken wij de creatieve vertaalslag naar een krachtige huisstijl en inspirerende nieuwbouw content. Wij creëren de middelen die uw doelgroep aanspreken. Van sterke Artist Impressions en animaties, tot teksten of video’s. Alles om uw verkooptraject zo scherp mogelijk in de schijnwerpers zetten.

Online succes vraagt echter om meer dan goede content. Het vraagt om een slimme, afgewogen inzet van online kanalen. Ons nieuwbouw marketingteam zorgt voor de opzet en het beheer van aantrekkelijke social media-accounts, waarop u relevante content tijdens het verkoopproces kunt delen met uw potentiële kopers. Bovendien zorgen we voor een consistente informatievoorziening met behulp van een gedetailleerde contentkalender. Zo blijft uw doelgroep altijd betrokken.