BOOST JE MARKETING

Het creëren van betrokkenheid en zichtbaarheid bij de doelgroep, door de inzet van slimme en doordachte content. Dat is waar ons marketingteam in uit blinkt en u in ontzorgt tijdens het verkooptraject. Van het kiezen van de juiste kanalen, tot het ontwerpen van pakkende content en schrijven van teksten tot het adverteren onder de juiste doelgroep.

Social media zijn niet meer weg te denken in de huidige maatschappij. Jong en oud maakt gebruikt van diverse kanalen. Dit maakt social media ook een essentiële schakel in uw verkoopstrategie. Het biedt eindeloos veel mogelijkheden om uw doelgroep mee te nemen in uw plannen en een kijkje achter de schermen te bieden. Na verkoop en tijdens de realisatie is dit ook een uitgelezen kans om de kopers mee te nemen in uw bouwproces en andere potentiële kopers inzichten te geven waarom zij juist bij u hun woning moeten kopen.

Uiteraard denken wij met u mee in wat u kunt tonen op social media en welk kanaal hiervoor het beste geschikt is. Ieder kanaal heeft zijn eigen doelgroep en toepassingen, die voor ons marketingteam geen geheim kent. Zij ontzorgen u dan ook in de volledige uitvoering.

Door regelmatig relevante content te plaatsen op social media, blijft uw project zichtbaar en de (potentiële) kopers betrokken. Om dit te bereiken, stellen wij een contentkalender op waarin nauwkeurig wordt bepaald wanneer, waar en welke content er online geplaatst zal worden.

Alle besproken informatie wordt verwerkt in een op maat gemaakt strategieplan, gericht op uw nieuwbouwproject en doelgroep. Onze specialisten adviseren u over de beste aanpak en juiste verkooptools. Zo gaan we samen voor een succesvol verkooptraject.