RV Terrein

Wonen met allure in Rijssen

In opdracht van Ter Steege Bouw Vastgoed hebben wij diverse werkzaamheden uitgevoerd voor de nieuwbouw van het RV terrein in Rijssen. Vanuit een strategische sessie hebben wij de doelstellingen in kaart gebracht. Vanuit hier hebben wij diverse Artist Impressions gemaakt van zowel het exterieur als interieur van de verschillende woningtypes.

In onze vestigingsplaats Rijssen, wordt op het voormalig sportcomplex van RV Rijssen een nieuwe woonwijk gerealiseerd. Waar voorheen iedere zaterdag diverse teams hun sportieve prestaties toonden, worden nu 11 vrije kavels en 10 halfvrije woningen gerealiseerd.

Ter bevordering van de verkoop en om de toekomstige bewoners een goed beeld te geven, hebben wij de artist impressions van het exterieur en interieur uitgewerkt voor de halfvrije woningen. De woningen worden gerealiseerd in Engelse stijl en ieder blok heeft haar eigen unieke eigenschappen. Deze kleinschalige wijk, op loopafstand van de karakteristieke Pelmolen, het volkspark en het centrum, is hiermee een aanwinst voor de woningmarkt in Rijssen.

Opdrachtgever
Ter Steege Bouw Vastgoed
Start verkoop
Q1 2021
Werkzaamheden
Interieur- en exterieur impressies
Projectwebsite
www.nieuwbouwrvterrein.nl

Benieuwd wat wij in uw verkooptraject kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op om vrijblijvend al je ideeën en wensen te bespreken. Jouw succes is ons succes en daarom helpen we je graag om jouw plan zo goed mogelijk te visualiseren!

Neem contact op