Vastgoedcommunicatie

Voor: Ontwikkelaars & ontwikkelende aannemers

Iedere vastgoedontwikkeling is uniek. Met ons team van creatieve specialisten, is het ons doel om van uw bouwlocatie een succesvol verkooptraject te maken. Wij zijn graag vanaf start ontwikkeling betrokken, zijn nieuwsgierig, nuchter en delen onze kennis over digitale vastgoedcommunicatie om u te ontzorgen.

Vanuit ons full service aanbod, zorgen wij voor de totaalontzorging van pre-sale fase tot aan de verkoopfase.

Van strategie, projectwebsite tot aan de artist impressions. Alle facetten van het project verbinden wij overtuigend met elkaar.

Bekijk onze referenties

Strategie en doelgroep bepaling

Wij zijn graag vanaf de start bij een project ontwikkeling betrokken, zijn nieuwsgierig, nuchter en delen onze kennis over vastgoed-communicatie om u te ontzorgen. Betrokken betekent focus, dat vinden wij belangrijk!

Vanuit ons full service aanbod, zorgen wij voor de juiste content op de juiste plaats. Artist Impressions, een 360 graden VR-tour,   of configurator, alle facetten van het project verbinden wij overtuigend met elkaar.

Ons doel is om elk nieuwbouwproject een waardevolle en unieke identiteit te geven die de koper aanspreekt.

Projectwebsite en digitale marketing

De projectwebsite wordt beschouwd als centrumstuk van uw verkoop. We ontwerpen een huisstijl en zetten een website live met een passende look&feel voor deze doelgroep. Het product is nog niet af, dus we laten nog geen impressies zien. We willen juist de geïnteresseerden betrekken bij deze ontwikkeling. Middels onlinecampagnes trekken we geïnteresseerden naar jouw projectwebsite. We vragen hen om zich in te schrijven op de website en verleiden hen om een enquête in te vullen en zo hun woonwensen met ons te delen.

Op de projectwebsite bouwen wij tevens de koppelingen naar onze verschillende modules. Tijdens de strategie sessie, wordt met elkaar bepaald welke modules tijdens het verkooptraject worden ingezet. Dit met als doel succesvol verkooptraject.

Ik wil meer weten

Dynamic pricing en profiling

Al deze gegevens worden zichtbaar in onze visuele data dashboard. Deze data gaan we analyseren. We analyseren de kwaliteit van de leads, door de ingevulde informatie met elkaar te verbinden. Zo maken we onderscheid tussen echte relevante leads en overige geïnteresseerden.

We willen zoveel mogelijk relevante leads aan jouw project binden Daarom gaan we nog meer kwalitatieve leads verzamelen. Met de data uit de enquêtes, kunnen we de onlinecampagnes optimaliseren en nog scherper inzetten vanuit de doelgroep.

Vervolgens gaan we aan de slag met dynamic pricing om je te helpen je definitieve verkoopprijs te bepalen. De prijsranges zijn nu op data gebaseerd en zichtbaar op de projectwebsite. We vragen de geïnteresseerden aan te geven welke woning hun voorkeur heeft. Daarbij kan ook onze module woningconfigurator worden ingezet om per kavel in te zien welke koper voorkeur geeft aan aanvullende opties. We analyseren de binnengekomen voorkeuren en zo onderbouwen we de definitieve verkoopprijs.

3D visualisaties

Sprekende visualisaties of artist impressions geven de koper een goed beeld van hun toekomstige vastgoed. Maar een mooie impressie maken kan iedereen. Door onze unieke teamsamenstelling van bouwkundigen en creatievelingen, zijn onze impressies niet alleen mooi, maar kloppen ze ook. Van bouwkundige details tot de auto die op de oprit wordt geplaatst.

Bekijk de mogelijkheden

Interactieve kavelkaart

Met onze interactieve kavelkaart geeft u helder en duidelijk inzicht in uw ontwikkeling. Per kavel voegt u als ontwikkelaar de relevante kenmerken toe, die voor uw potentiele kopers interessant zijn. Voor de kopers is in één oogopslag duidelijk welke kavels beschikbaar zijn, wat de oppervlakte is, bepalende kenmerken zijn en wat de koopsom is. Daarnaast is ook een koppeling mogelijk naar onze woningconfigurator. Voor u als ontwikkelaar interessant wanneer er in de pre-sale fase al inzichtelijk kan worden welke kopers voor aanvullende opties kiezen.

Bekijk onze verkooptools

Woningconfigurator

In de oriëntatiefase, in aanloop naar het kopen van een nieuwe woningen zijn er vele keuzes die gemaakt moeten worden. Waarbij de ene koper de keuzes af laat hangen van budget en de ander van woongemak. Wat de reden voor de keuze ook is, het blijft lastig. Zeker wanneer uw kopers zelf niet in de bouw zitten. Dit zorgt ervoor dat ze geen goed beeld kunnen schetsen van hun toekomstige (droom)huis.

Met onze woningconfigurator stelt u de koper in de gelegenheid om thuis, vanaf de bank de woning samen te stellen naar hun wensen en budgetten. Hierdoor komen zij beter voorbereid naar het verkoopgesprek en kan uw kopersbegeleider hen nog beter adviseren.

Daarnaast maakt de tool het in de huidige tijd waarin we leven, mogelijk het advies- en verkoopgesprek volledig te digitaliseren zonder afbreuk te doen aan de duidelijkheid.

Upgrade uw verkooptraject met 360 graden VR-tour

Naast het maken van stilstaande en bewegende beelden, gaan we nog een stap verder. Wanneer u namelijk seriematige woningbouw realiseert is een integratie van een web-applicatie, zoals een woning-configurator of een navigatiesysteem door uw woonwijk erg interessant. Hiermee kan de eindgebruiker met slechts enkele clicks een droomwoning configureren of navigeren door uw unieke woningtypes.

Bekijk een 360 graden VR Tour