WEBSITE DESIGN

Een krachtige projectwebsite vormt de essentiële schakel die alle facetten van uw verkoopstrategie samenbrengt, waardoor het uw doelgroep een helder beeld geeft van het nieuwbouwproject. Het is daarom van cruciaal belang dat deze website vanaf het allereerste moment perfect aansluit bij uw visie en strategie en doelgroep. Lees verder om te ontdekken hoe wij met aandacht voor elk detail uw project tot leven brengen.

Elk nieuwbouwproject verdient zijn eigen identiteit. Het toevoegen van een uniek logo en doordachte huisstijl geeft het project een eigen karakter, waardoor het zich onderscheidt van andere nieuwbouwprojecten en direct herkenbaar wordt voor uw doelgroep. Ons marketingteam ontwikkelt de huisstijl en het bijpassende logo, perfect afgestemd op uw visie, en vertaalt deze door naar een projectwebsite. Zo creëren we een consistente en aantrekkelijke uitstraling voor uw project.

Nadat de huisstijl en het logo ontworpen zijn en door u goedgekeurd zijn, wordt de website ontwikkeld. Hierbij wordt slim ingespeeld op de doelgroep door de juiste keuzes te maken in ronde of strakke vormen, typografie, plaatsing van de visualisaties en animaties en schrijfstijl.

Een van de grootste uitdagingen bij de verkoop van nieuwbouwontwikkelingen is het bieden van een meeslepende ervaring aan potentiële kopers. Bij Studio X geven we elk project een uniek karakter door middel van een krachtig logo, een herkenbare huisstijl en doeltreffende social media-activiteiten. Maar wat onze aanpak echt uniek maakt, zijn onze slimme verkooptools. Denk hierbij aan een interactieve kavelkaart, een virtuele tour of een woningconfigurator. Al deze elementen en meer komen samen in ons platform Vastgoed Online.

“Ontdek de kracht van Vastgoed Online voor diepgaand inzicht in uw data. Monitor binnenkomende leads, identificeer hotspots van interesse en traceer lead-bronnen moeiteloos. Onze marketeers sturen proactief op deze informatie, waardoor u tijdig kunt reageren zonder zorgen. Met toegang tot ons dashboard behoudt zowel u als ontwikkelaar als aangesloten makelaar moeiteloos controle over uw gegevens.”

Met Vastgoed Online biedt Studio X u als projectontwikkelaar slimme verkooptools en heldere inzichten in de verkoopdata van uw project. Door Vastgoed Online te integreren in uw verkoopstrategie, voegt u een extra dimensie toe aan de beleving van uw doelgroep en verkrijgt u waardevolle inzichten in hun interesses. De veelzijdige tools van Vastgoed Online zijn eenvoudig te integreren in uw projectwebsite.