BRANDING & WEBSITE

Elke vastgoedontwikkeling is uniek. En dat mag iedereen weten. Studio X zorgt ervoor dat uw project de uitstraling krijgt die het verdient en de juiste beleving creëert bij de juiste mensen. Dat doen we met een full-service aanbod op het gebied van branding, marketing, websites en visuele content.

Studio X staat voor een nieuwsgierige, nuchtere en toegewijde benadering. Met een team dat zijn sporen heeft verdiend in de vastgoedmarketing. Zo maken van uw bouwproject een succesvol verkooptraject.

De projectwebsite vormt het kloppend hart van uw verkoop. Wij richten uw website in volgens een strategisch concept, dat we samen met u ontwikkelen en volledig afstemmen op uw specifieke doelgroep. Zo zorgen we dat het klopt, vanaf het eerste moment. We voorzien de website uiteraard ook van de benodigde verkooptools, zoals Vastgoed Online en inschrijfformulieren.

We brengen uw vastgoedproject tot leven met unieke visuals en teksten, door uw concept te vertalen naar een passend grafisch ontwerp. Dat doen we niet alleen voor de website, maar bijvoorbeeld ook voor maatwerk verkoopbrochures die uw project op een aantrekkelijke manier presenteren aan uw doelgroep.