VISUALISATIES

Met onze vastgoed visualisaties brengen we beleving in uw nieuwbouwproject, omgevingsontwerp of product. We creëren hoogwaardige beelden, vanuit unieke standpunten, met de juiste sfeer en oog voor ieder detail. Precies toegespitst op uw doelgroep. Zo creëren we een sterker verhaal, waarin de doelgroep zichzelf terugziet. Dat maakt Studio X uniek.

Onze exterieur visualisaties brengen de buitenkant van uw ontwerp tot leven. En de toekomstige ambiance. We visualiseren uw ontwerp tot in de kleinste details, bouwkundig perfect, met de sfeer en uitstraling die u voor ogen heeft. Niet als een klinisch design, maar als een toekomstig thuis, of een toekomstige werkplek voor echte mensen. Met de warmte die daarbij hoort. Zo is het alsof u de wereld van uw nieuwbouw ontwerp echt binnenstapt.

Met onze interieur visualisaties ontdekt u de indeling en sfeer van een ruimte tot in het kleinste detail. Onze interieur visualisaties helpen u een ruimte te beleven. Met de juiste lichtinval, de ware uitwerking van materialen en de interieurstijl die past. Onze interieur artiesten hebben veel ervaring met interieur design en zijn bekend met de laatste interieur trends. Zij zorgen voor sfeervolle beelden en de juiste aankleding voor uw doelgroep.

Een beeld vertelt veel, maar een bewegend beeld vertelt alles. Met onze 3D animaties neemt u uw doelgroep mee in een visueel verbluffende rondleiding. Onze 3D artiesten ontwikkelen animaties waarin de ruimtes niet van echt te onderscheiden zijn. Met materialen die u bijna kunt voelen, interieurs die inspireren en uitstralingen die niets aan de verbeelding overlaten. Ontdek de kracht van visueel verbeelden en laat uw kopers of investeerders digitaal rondlopen in uw project.

Verkoopplattegronden bieden inspiratie en inzicht aan uw kopers. Onze interieurstylisten vertalen de op maat gemaakte moodboards, specifiek afgestemd op uw doelgroep, naar stijlvolle interieurplattegronden in zowel 2D als 3D. Hiermee krijgen uw kopers al vast een verleidelijk kijkje in hun toekomstige binnenruimte.

In iedere tender wilt u een onuitwisbare indruk achterlaten. Onze tendervisualisaties maken dit mogelijk. Wij vertalen uw aanpak, logistieke proces, visie en strategie naar unieke en sprekende animaties en visualisaties. Zo vertelt u uw verhaal sterker en sprekender dan ooit en brengt u uw onderscheidend vermogen zo goed mogelijk naar voren.