VERKOOPPLATTEGRONDEN

Ieder nieuwbouwproject beschikt over 2D-plattegronden, maar door ze aan te kleden in 3D krijgt de klant meer inzicht in de mogelijkheden van de ruimtes. Hierdoor vallen voor potentiële kopers tijdens het aankoopproces al veel puzzelstukjes op hun plek, waardoor u veel extra vragen kunt voorkomen.

Voor veel kopers blijft het een uitdaging om een woning te kopen op basis van een afbeelding alleen. Realistische exterieurvisualisaties en inspirerende interieurvisualisaties geven al een goed beeld van de toekomstige omgeving. Maar hoe zijn de afmetingen in werkelijkheid? En hoe groot is de leefruimte? Deze inzichten biedt u uw klanten door middel van verkoopplattegronden.

Het inschatten van de ware grootte van een ruimte is voor veel mensen een uitdaging. Door de ruimte vanuit bovenaanzicht in kaart te brengen, worden de ruimtes per verdieping en hoe deze met elkaar verbonden zijn duidelijk zichtbaar. Met behulp van 3D-meubilering van de ruimte worden klanten meegenomen in de mogelijkheden van de woning. Dit helpt hen niet alleen bij het aanschaffen van de woning, maar ook bij het kiezen van passende meubelstukken.