ONZE SPECIALISTEN

WAAROM WE DOEN
WAT WE DOEN

Voor ons gaat bouwen niet over stenen. Het gaat niet over vierkante meters, niet over materialen en zelfs niet over euro’s. Voor ons gaat bouwen over uit niets een thuis creëren. Over van lege ruimtes een bruisende werkplek maken. Over waarde toevoegen aan omgevingen. Voor ons gaat bouwen over beleving. En die beleving creëren wij. Met visuele en digitale communicatiemiddelen die elk project tot leven wekken.

WERKEN BIJ STUDIO X WERKEN BIJ STUDIO X WERKEN BIJ STUDIO X WERKEN BIJ STUDIO X WERKEN BIJ STUDIO X WERKEN BIJ STUDIO X WERKEN BIJ STUDIO X WERKEN BIJ STUDIO X

Maak kennis met
ons team

Wij werken met een gevarieerd team van professionals met uiteenlopende kwaliteiten in de vastgoedsector. Van 3D-artiesten tot webdevelopers en marketeers. Ieder met eigen unieke skills. Allen met een flinke dosis lef en creativiteit. Daarmee zorgen we voor de juiste strategie tijdens uw verkooptraject. En een resultaat dat uw verwachtingen overtreft. 

Directeur Lars ter Steege
3D artist Isaak Elia
Directie assistente Marloes Bakker
3D artist Bouke Edema
Marketeer Kristian Baan
Webdeveloper Julian van Heek
3D artist Rik Broekmate
HR-manager Celeste Kienhuis
3D interieur-artist Kseniia Bortsova
Stagiaire 3D artist Talitha ten Hagen
Stagiaire webdeveloper Rick Averesch
Stagiaire marketing Max Erupley
Administratief medewerker Anneke op den Dries
Werken bij Studio X?

Studio X ontstond in 2013 vanuit zusterbedrijf BIM4ALL, als specialist in het creëren van levendige visualisaties en animaties voor de bouwwereld. Om onze dienstverlening naar een hoger niveau te brengen en onze klanten nog beter van dienst te zijn, besloten we in 2017 zelfstandig verder te gaan onder de naam Studio X.

Door die nauwe band met BIM4ALL zijn we meer dan marketeers. We combineren creativiteit met diepgaande bouwkundige kennis. Daardoor begrijpen we de bouw en de behoeften van klanten als geen ander. En dat leidt niet alleen tot visueel aantrekkelijke resultaten, maar ook tot designs die voldoen aan de strengste technische normen. Met andere woorden: bij Studio X gaan inspirerende beelden en vakmanschap hand in hand.