Maak kennis met Studio X

Wij gaan voor kwaliteit

Ieder project is uniek en elke klant heeft zijn eigen wensen. En in een tijd waarin visuele communicatie steeds belangrijker wordt, is het ons doel om ieder project op de hoogst mogelijke kwaliteit af te leveren en de klant te doen verwonderen.

Of het nu gaat om een kleinschalig project of een grote ontwikkeling, ons team staat voor u klaar.

Get to know us

Waarom we doen, wat we doen

Het ontstaan van Studio X is een resultaat van de dienstverlening van ons zusterbedrijf BIM4ALL. Hier zijn wij in 2013 al begonnen met het maken van visualisaties en animaties voor de bouw. Om meer klanten te kunnen bedienen en onze oplossingen op een hoger niveau te tillen, is besloten om vanaf 2017 zelfstandig verder te gaan onder de naam Studio X. Door onze connectie met BIM4ALL en gedeeltelijke bouwkundige achtergrond van de collega’s, snappen wij onze klant. Onze visuals en animaties zijn dus niet alleen mooi, maar ze kloppen technisch ook.

Meer over BIM4ALL

Samen staan we sterk(er)

Ieder project is voor ons uniek, daarom gaan we altijd eerst met de klant om tafel om de wensen te bespreken. Want uw project verdient het om gezien te worden. Onze artisten en developers brengen vervolgens uw ontwerpen tot leven, volledig afgestemd op de klant en eindgebruiker.

Alles wat wij doen, doen we met een doel: het verhaal van de klant zo goed mogelijk overbrengen.

Lars ter SteegeDirecteur Studio X

Talent is altijd welkom

Ons team bestaat uit diverse 3D-artisten, -developers en bouwkundigen. Ieder met zijn of haar eigen unieke talenten en toegevoegde waarde. Om onze klanten nog beter van dienst te kunnen zijn, zijn wij altijd op zoek naar nieuwe collega’s om ons team te versterken.

Wil jij ons team versterken? Neem dan via hier contact met ons op!

Bekijk onze vacatures