Park Stroombroek

Sfeer, comfort en oog voor detail

In opdracht van Goossen te Pas Bouw hebben wij diverse werkzaamheden uitgevoerd voor de nieuwbouw van Park Stroombroek. Vanuit een strategische sessie hebben wij de doelstellingen in kaart gebracht. Vanuit hier hebben wij de branding opgesteld, het logo ontwikkeld, diverse Artist Impressions gemaakt en als klap op de vuurpijl een 360 graden VR tour gemaakt. Met deze virtuele tour is het mogelijk digitale rondleidingen te geven door de woningtypes.

Alle woningen worden turn-key opgeleverd en voorzien van sfeervol en comfortabel meubilair. De extra luxe woningen krijgen een design interieur en zijn voorzien van tal van extra’s in de afwerking en inrichting. Het interieur is zorgvuldig samengesteld door onze interieurstylisten. Een combinatie van tijdloos design en functioneel in gebruik smelten samen in de ambiance van de woningen. Duurzame materialen van hoge kwaliteit is de basis van het interieur en dat ziet u weer in ieder detail.

Op het Park Landal Stroombroek bouwen wij 21 luxe recreatie woningen in landelijke stijl. Deze 8 tot 16 persoons duurzame woningen hebben een luxe tot zeer luxe uitvoering

Opdrachtgever
Goossen te Pas
Start verkoop
Q4
Werkzaamheden
Projectwebsite, logo design & Artist Impressions
Projectwebsite
www.parkstroombroek.nl

Benieuwd wat wij in uw verkooptraject kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op om vrijblijvend al je ideeën en wensen te bespreken. Jouw succes is ons succes en daarom helpen we je graag om jouw plan zo goed mogelijk te visualiseren!

Neem contact op