TETEM IV

Stads wonen in het hart van Roombeek

In opdracht van Koopmans TBI hebben wij diverse werkzaamheden uitgevoerd voor de nieuwbouw van TETEM IV in Enschede. Vanuit een strategische sessie hebben wij de doelstellingen in kaart gebracht. Vanuit hier hebben wij de diverse Artist Impressions gemaakt en als klap op de vuurpijl een 360 graden VR tour gemaakt. Met deze virtuele tour is het mogelijk digitale rondleidingen te geven door de woningtypes.

In het vernieuwde Roombeek, waar ooit de textielindustrie van Enschede floreerde, woon jij straks in een stads en stoer appartement rond een groene binnentuin.

Project TETEM4 bestaat uit 117 moderne appartementen in diverse groottes en met een industriële uitstraling. 47 appartementen gaan in de verkoop, de overige 70 zijn bestemd voor huur. TETEM4 is de plek waar heden en verleden, kunst en historie, nijverheid en creativiteit samenvloeien tot jouw nieuwe thuis.

Opdrachtgever
Koopmans | TBI
Start verkoop
Q2 2022
Werkzaamheden
Artist Impressions & 360 graden VR Tour
Projectwebsite
www.tetem4enschede.nl

Benieuwd wat wij in uw verkooptraject kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op om vrijblijvend al je ideeën en wensen te bespreken. Jouw succes is ons succes en daarom helpen we je graag om jouw plan zo goed mogelijk te visualiseren!

Neem contact op