Marina Resort

Exclusieve appartementen en vakantiewoningen

In opdracht van Vastbouw Rijssen en Lillehus hebben wij diverse werkzaamheden uitgevoerd voor de nieuwbouw van het Marina Resort aan het Leukermeer. Vanuit een strategische sessie hebben wij de doelstellingen in kaart gebracht. Vanuit hier hebben wij diverse Artist Impressions gemaakt en als klap op de vuurpijl een 360 graden VR tour gemaakt. Met deze virtuele tour is het mogelijk digitale rondleidingen te geven door de woningtypes.

De exclusieve appartementen op Marina Resort Leukermeer zijn verdeeld over drie complexen en hebben een eigen parkeergelegenheid. Door de ligging op een landtong bieden alle appartementen een prachtig uitzicht vanaf het privé-terras over het Leukermeer. De appartementen hebben een luxe, duurzame afwerking en zijn voorzien van alle gemakken die u mag verwachten. Er zijn diverse types appartementen beschikbaar. Zo kunt je kiezen voor 2- en 4 persoons appartementen. Je beschikt over voldoende slaapkamers met badkamer. Een ruime woonkamer met open keuken. Een apart toilet en berging ontbreken natuurlijk niet. Ieder appartement beschikt over een ruim terras met een prachtig uitzicht.

Opdrachtgever
Vastbouw Ontwikkeling
Start verkoop
Q1 2021
Werkzaamheden
Artist Impressions en 360 graden VR Tour
Projectwebsite
www.marinaresortleukermeer.nl

Benieuwd wat wij in uw verkooptraject kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op om vrijblijvend al je ideeën en wensen te bespreken. Jouw succes is ons succes en daarom helpen we je graag om jouw plan zo goed mogelijk te visualiseren!

Neem contact op