Iseldoks Schippersdok

Wonen aan de Oude IJssel in Doetinchem

In opdracht van Ter Steege Bouw Vastgoed hebben wij diverse werkzaamheden uitgevoerd voor de nieuwbouw van Iseldoks in Doetinchem. Een prachtig project aan de rand van de Oude IJssel. Vanuit een strategische sessie hebben wij de doelstellingen in kaart gebracht. Vanuit hier hebben wij diverse Artist Impressions gemaakt en als klap op de vuurpijl een 360 graden VR tour gemaakt. Met deze virtuele tour is het mogelijk digitale rondleidingen te geven door de woningtypes.

Het nieuwe eiland Schippersdok is onderdeel van de woonwijk Iseldoks en ligt op een steenworp afstand van de binnenstad van Doetinchem. 19 eigentijdse grachtwoningen en 42 appartementen vormen samen een bijzonder wooneiland. Gekenmerkt door duurzaamheid, innovatie, stoere kades, natuurlijke oevers en natuurlijk heel veel water. Stap zó vanuit je huis in je bootje, geniet vanaf je bank van het uitzicht over de rivier, of ga picknicken in het gras.

Opdrachtgever
Ter Steege Bouw Vastgoed
Start verkoop
Q3 2021
Werkzaamheden
Artist Impressions & 360 graden VR Tour
Projectwebsite
www.iseldoksschippersdok.nl

Benieuwd wat wij in uw verkooptraject kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op om vrijblijvend al je ideeën en wensen te bespreken. Jouw succes is ons succes en daarom helpen we je graag om jouw plan zo goed mogelijk te visualiseren!

Neem contact op