Buiten Leven

Wonen in het landschap

In opdracht van Slokker Vastgoed hebben wij het volledige verkooptraject uitgevoerd voor de nieuwbouw van het plan “Buiten Leven” in Harderwijk. Vanuit een strategische sessie hebben wij de doelstellingen in kaart gebracht. Vanuit hier hebben wij de branding opgesteld, de projectnaam bedacht,  het logo ontwikkeld, diverse Artist Impressions gemaakt en daarbij de projectwebsite en brochures ontwikkeld.

Buiten Leven wordt een kleinschalig buurtje binnen Harderweide met voor elk wat wils: hofwoningen en dorpse woningen, tweekappers en vrijstaande villa’s. Een buurtje met leuke gebogen straatjes, veel groen en water en met het bijzondere doe- en wandelpark – het Crescent Park – op enkele minuten lopen. Heerlijk wandelen en sporten in het park, kikkervisjes vangen, spelen op het piratenschip of de speeltoren … Buiten Leven wordt weer de norm!

Opdrachtgever
Slokker Vastgoed
Start verkoop
Q4 2022
Werkzaamheden
Projectwebsite, logo design, brand, brochures & Artist Impressions
Projectwebsite
www.buitenlevenharderwijk.nl

Benieuwd wat wij in uw verkooptraject kunnen betekenen?

Neem dan contact met ons op om vrijblijvend al je ideeën en wensen te bespreken. Jouw succes is ons succes en daarom helpen we je graag om jouw plan zo goed mogelijk te visualiseren!

Neem contact op