Verkooptools

Voor: toeleveranciers, ontwikkelaars en eindgebruikers

Het online samenstellen van een (droom)auto doen we al jaren. Maar waarom doen we dat niet met woningen en producten? Deze vraag lijkt voor de hand te liggen en het antwoord erop biedt eindeloze mogelijkheden.

Be amazed

Woningzoeker

Met onze woningzoeker geeft u helder en duidelijk inzicht in uw ontwikkeling. Per woning voegt u als ontwikkelaar de relevante kenmerken toe, die voor uw potentiele kopers interessant zijn. Voor de kopers is in één oogopslag duidelijk welke kavels beschikbaar zijn, wat de oppervlakte is, bepalende kenmerken zijn en wat de koopsom is. Daarnaast is ook een koppeling mogelijk naar onze woningconfigurator. Voor u als ontwikkelaar interessant wanneer er in de pre-sale fase al inzichtelijk kan worden welke kopers voor aanvullende opties kiezen.

Lead generator – data dashboard

Voor het beheer en het uitvoeren van analyses hebben wij ons eigen data dashboard ontwikkeld. Ons dashboard biedt u helder overzicht in het dataverkeer binnen de tools. Vragen als hoeveel geinteresseerden, aantal inschrijvers, hoeveel weergave heeft mijn VR-Tour en hoeveel woning configuraties zijn er samengesteld worden helder en overzichtelijk weergegeven.

Samen met u gaan wij in gesprek om waar nodig tijdig bij te sturen om uw doelstellingen te behalen!

Woning configurator

In de oriëntatiefase, in aanloop naar het kopen van een nieuwe woningen zijn er vele keuzes die gemaakt moeten worden. Waarbij de ene koper de keuzes af laat hangen van budget en de ander van woongemak. Maar wat de reden voor de keuze ook is, het blijft lastig. Zeker wanneer uw kopers zelf niet in de bouw zitten. Dit zorgt ervoor dat ze geen goed beeld kunnen schetsen van hun toekomstige (droom)huis.

Met de woningconfigurator stelt u de koper in de gelegenheid om thuis, vanaf de bank de woning samen te stellen naar hun wensen en budgetten. Hierdoor komen zij beter voorbereid naar het verkoopgesprek en kan uw kopersbegeleider hen nog beter adviseren.

Daarnaast maakt de tool het in de huidige tijd waarin we leven, mogelijk het advies- en verkoopgesprek volledig te digitaliseren zonder afbreuk te doen aan de duidelijkheid.

Product configurator

Het ontwikkelen van een configurator is niet alleen interessant voor ontwikkelaars, maar ook voor (toe)leveranciers. Wanneer u te maken heeft met een ruime keuze in specificaties in uw product, helpt u de klant beter in het maken van keuzes door een configurator. Stel u levert kozijnen en de klant kan vanaf de bank uw producten samenstellen en reallife ervaren hoe het eindresultaat wordt. Hierdoor worden veel vragen automatisch al beantwoord en weet de klant wat hij kan verwachten en voor welke prijs. U kunt de bestellingen vervolgens koppelen aan uw productie, waarmee u uw processen verder stroomlijnt worden en de klanten een hoge tevredenheid kan garanderen.

360 Graden VR Tour

Naast het maken van stilstaande en bewegende beelden, gaan we nog een stap verder. Wanneer u namelijk seriematige woningbouw realiseert is een integratie van een web-applicatie, zoals een woning-configurator of een navigatiesysteem door uw woonwijk erg interessant. Hiermee kan de eindgebruiker met slechts enkele clicks een droomwoning configureren of navigeren door uw unieke woningtypes.

Bekijk hier een Virtuele 360 graden tour

Implementatie en website integratie

Het aanbieden van de configurator aan de klant kan op verschillende manieren. Hierbij is het mogelijk om projectspecifiek een applicatie aan te bieden, die de klant kan downloaden in de App Store of Play Store. Of u maakt uw applicatie voor het grote publiek toegankelijk en plaatst deze integraal op uw bedrijfswebsite. Dit laatste is zeker interessant wanneer u gestandaardiseerde woningen of producten aanbiedt. Welke toepassing ook bij u past, wij denken graag met u mee.