Projectwebsites

en vormgeving

Voor: ontwikkelaars, architecten, makelaars

Iedere vastgoedontwikkeling is uniek. Met ons team van creatieve specialisten, is het ons doel om van uw bouwlocatie een succesvol verkooptraject te maken. Wij zijn graag vanaf start ontwikkeling betrokken, zijn nieuwsgierig, nuchter en delen onze kennis over digitale vastgoedcommunicatie om u te ontzorgen.

Get to know more

Projectwebsites

De projectwebsite wordt beschouwd als centrumstuk van uw verkoop. We ontwerpen een huisstijl en zetten een website live met een passende look&feel voor deze doelgroep. Het product is nog niet af, dus we laten nog geen impressies zien. We willen juist de geïnteresseerden betrekken bij deze ontwikkeling. Met onlinecampagnes trekken we geïnteresseerden naar jouw projectwebsite. We vragen hen om zich in te schrijven op de website en verleiden hen om een enquête in te vullen en zo hun woonwensen met ons te delen.

Op de projectwebsite bouwen wij ook de koppelingen naar onze verschillende modules. Tijdens de strategie sessie, wordt met elkaar bepaald welke modules tijdens het verkooptraject worden ingezet. Dit met als doel succesvol verkooptraject.

Projecthuisstijl

Wij creëren de middelen die nodig zijn om jouw vastgoedproject digitaal te presenteren en verkopen. Unieke vormgeving in beelden en teksten. Na het gezamenlijk bepalen van een sterkte projectstrategie, maken wij de creatieve vertaalslag naar de projecthuisstijl die aansluit op uw wensen.

Unieke vastgoedprojecten en bijzondere locaties verdienen een unieke projecthuisstijl. Samen maken wij met jou een strakke planning, waarin we in een korte tijd alles gaan creëren en produceren.

Digitaal drukwerk

Na het op zetten van een sterke projectidentiteit en strategie gaan we aan de slag om het project op de markt te brengen. Unieke vastgoedprojecten en producten verdienen een unieke marketing creatie. Ons creatieve team maakt voor u hierin verrassende ontwerpen.

Mogelijkheden hierin zijn eindeloos. Digitale verkoopbrochures, flyers, social mediacampagnes en de inzet van onze verkooptools trekken de juiste aandacht bij de doelgroep.

Website integraties

Door uw projectwebsite als centrumstuk te beschouwen, integreren wij verschillende koppelingen naar onze verkooptools. Onze tools zijn zo ontwikkeld dat deze eenvoudig te integreren zijn op uw website.

Het doel om verschillende verkooptools in te zetten en te integreren op de projectwebsite is om een beter totaalbeeld te krijgen van uw ontwikkeling. Middels de verschillende tools bepalen we gezamenlijk hoe we inspelen op de juiste customer journey van uw doelgroep.

Bekijk hier onze verkooptools

Full service aanbod

Studio X biedt u als ontwikkelaar een full service aanbod van strategie tot aan visuele content.

Met een team van specialisten, is het ons doel om van uw bouwlocatie een succesvol traject te maken. We structureren de marketing en communicatie, we creëren een betere doorlooptijd en we optimaliseren het projectresultaat door het inzetten van onze visuele content.

Benieuwd naar onze oplossingen? Maak een afspraak en ontdek wat wij voor u kunnen betekenen.

info@studio-x.nl | 0548 – 218 128

  • Vastgoed communicatie
  • Locatie & doelgroep analyse
  • (Online) enquêtes
  • Brochures
  • Project-website
  • Videobeelden op locatie
  • Artist Impressions
  • Virtuele 360 graden tour
  • 3D (proces) animatie
  • Woning-configurator