VASTGOED MARKETING

Ga verder

PRODUCT VISUALISATIES

Ga verder

Welkom bij Studio X

Visuele overtuiging, dat is waar onze toegevoegde waarde ligt. Onze 3D-specialisten denken proactief mee in uw vraagstuk en ontzorgen u van A tot Z. Of u nu gaat aanbesteden, ontwikkelen, renoveren of nieuwbouwen. Door onze bouwkundige achtergrond, snappen wij dat het verder gaat dan alleen het maken van mooie impressies en begrijpen wij uw bouwproces. Door de nuchtere aanpak en creatieve insteek van Studio X, komen we samen tot een bruikbare oplossing. Daar kunt u op vertrouwen.

Pick your solution

Vastgoed
communicatie

Vanuit het oogpunt van de eindgebruiker, verzorgen wij de creative communicatie rondom uw vastgoedontwikkeling. Rekening houdend met de doelgroep, ontwikkelen wij de visualisaties, animaties, projectwebsite, webintegraties en brochures.

De juiste match op de juiste kavel.

Ontdek meer

Tenders winnen

Studio X maakt uw procesaanpak visueel en benadrukt uw USP, door middel van sprekende 3D animaties en visualisaties. Hiermee overtuigt u uw opdrachtgever, door helder inzicht te bieden in uw algehele werkwijze en proces.

Ik wil meer weten

Configurator

Bij de aankoop van uw woning of verkoop van uw product, komt de klant voor vele keuzes te staan. Door alle potentiële keuzes visueel te maken in onze configurator, helpt u de klant betere keuzes te maken in een eerder stadium. Zo komt niemand achteraf voor verrassingen te staan.

Lees verder

Productvisualisaties

Uw product is uniek en verdient het om gezien te worden, dat begrijpen wij bij Studio X. Alleen leent niet ieder product zich ervoor om overal mee naar toe te nemen en te tonen. Met een (geanimeerde) 3D productvisualisatie overtuigt u uw klant van uw toegevoegde waarde en onderscheidend vermogen.

Ik wil meer weten